Facebook
d

WE ARE JEM PRODUCTIONS

Let’s Work Together

  • No products in the cart.

Onze Diensten

Professional

02

Efficiënt

03

Design

04
Experts in ons vakgebied

Strategische Marketing & Reclame

We zijn vereerd te mogen werken met boeiende bedrijven en gerenommeerde merken. Vaak komen ze naar ons toe omdat hun interne marketinginspanningen niet de gewenste resultaten opleveren of omdat ze een nieuwe creatieve invalshoek ambiëren. Dat is waar wij in actie komen. Als marketingbureau implementeren we digitale marketingstrategieën gericht op optimalisatie, communicatie, en klantenbinding. Met onze strategieën vergroten merken hun huidige bereik en boren ze nieuwe doelgroepen aan. Wij helpen je met jouw uniek merkverhaal te laten uitblinken, te connecteren en fans tot loyale klanten te maken.


PATRICK KIBALE,
@myWorld
targetting is key

Lead Generation & Growth Hacking

We specialize in prospecting and lead generation. Using the latest software, we will take care of end-to-end lead generation for you. From optimized landing page strategies to state of the art tracking data, we can configure and optimize a successful lead generation strategy.

Wij zijn jouw go-to voor leadgeneration, klantenwerving en prospectiecampagnes. Gewapend met de laatste software en doorgedreven doelgroepanalyse implementeren we marketingcampagnes: van top-notch landingspagina's tot slimme tracking, en zetten zo een killer leadgeneratiestrategie voor je neer. Van sales leads tot kandidatenwerving voor je openstaande vacatures, we geven jouw marketing funnel een extra boost met een scala van marketingacties. Onze truc voor growth hacking? Een gestructureerd plan van AB-testing, waarbij we wat werkt standaard maken en wat niet werkt direct overboord gooien.

In-house Marketing Expert

Marketing Consultancy

Zoek je frisse inzichten of een nieuwe marketingrichting? Heb je al een marketingafdeling in je bedrijf, maar heb je iemand nodig om je marketingteam naar een hoger niveau te tillen? Onze ervaren marketingconsultants ondersteunen en leiden meerdere projecten. Ze geven opleidingen, ontwikkelen aanbevelingen om je marketingstrategie te versterken, je te onderscheiden en de waarde voor je klanten te vergroten.

Strategische Creators

Content met impact

Topcontent is wat een goed merk onderscheidt van een geweldig merk. Content die kwalitatieve leads aantrekt. JEM Productions staat garant voor doeltreffende, impactvolle content te bedenken en uit te rollen op het juiste moment gericht naar de juiste doelgroepen.

93

Creative Direction

Het perfecte huwelijk tussen grafische vormgeving, design en strategie om klanten aan te trekken en te behouden.

96

Campaign Ontwikkeling

We rollen top een marketingcampagne voor je uit, die je verkoopdoelen niet alleen doet halen, maar ook knallen!

90

Grafische vormgeving & Copywriting

Helder, overtuigend en helemaal afgestemd op jouw doelgroep, onze content creators toveren hun ideeën om in aantrekkelijke grafische ontwerpen en pakkende teksten.

93

Fotografie & Video

Als een foto al duizend woorden waard is, wat denk je dan van een video? We zetten de beste audiovisuele professionals in voor jouw campagnes voor een resultaat dat er keihard uitspringt en een blijvende indruk nalaat.

UX focussed

Webdesign & App Development

We bouwen krachtige websites en intuitieve apps. Onze creatieve webdesign frist het online imago van je bedrijf op. Met een mix van design en technologie, plus een flinke dosis expertise, creëren we digitale ervaringen die je meetbare resultaten geven. Elke website die we bouwen is volledig op maat, met focus op een aangename gebruikerservaring en intuitieve interface (UX en UI) en gecombineerd met een contentstrategie die conversie uitlokt. Met ons voorgaand marktonderzoek en webdesign gaan we voor het maken van websites die niet alleen mooi, maar ook verkopen.

We develop fully custom designed websites that focus on the UX, UI, and content development strategy being deployed to drive conversions. Through research and design we aim to create award-winning websites.