d

WE ARE JEM PRODUCTIONS

Let’s Work Together

MODE & LIFESTYLE

SUITS & STITCHES

DE PASVORM. DE STOF. DE FIJNERE DETAILS.
WIJ BRENGEN PERFECT PASSENDE MAATPAKKEN TOT UW DEUR

Bij JEM Productions zijn we helemaal in ons element als we kunnen samenwerken met visionairs die luxe en comfort heruitvinden. Toen Mark Van Hove ons benaderde met zijn lumineuze idee voor Suits & Stitches – een mobiele kleermakershowroom die op maat gemaakte pakken gewoon bij je thuis aflevert – wisten we dat we iets bijzonders gingen neerzetten. Onze samenwerking begon met het creëren van een unieke merkidentiteit en het uitstippelen van een strakke marketingstrategie, allemaal gericht op de ultieme mix van luxe en comfort.

 

Ons avontuur begon met het bouwen van een <a href=”https://www.suitsandstitches.be”>high-end website en boekingssysteem</a> – een virtuele showroom waar je je helemaal kunt onderdompelen in de wereld van Suits &amp; Stitches. Met een design dat niet alleen luxueus oogt maar ook supermakkelijk te gebruiken is, werd de website dé plek voor een shopping experience.

Na de lancering van de website pakten we groots uit met een waanzinnige video die de pers met open mond achterliet en het concept van Suits &amp; Stitches in de schijnwerpers zette. Met een succesvolle persconferentie kregen we de aandacht van Belgische kranten, luxe modetijdschriften en toonaangevende TV-kanalen.

&nbsp;

Met de spotlights op ons gericht, was er geen tijd te verliezen. We knalden er meteen in met een lead-generatiecampagne die zich richtte op ondernemers, bruidegoms en iedereen die op zoek is naar een op maat gemaakt pak. De reacties waren overweldigend – honderden mensen wilden meteen een afspraak of meer informatie. Dat bevestigt voor ons alleen maar wat we al wisten: Suits &amp; Stitches heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

&nbsp;

We zijn ontzettend blij om te zien dat Suits &amp; Stitches echt in beweging kwam en onze visie tot leven brengt. Check it out en join the ride!

DIENSTEN

Videomarketing

Webdesign

Social Media Campagne

Content Creation

Date: