Facebook
d

WE ARE JEM PRODUCTIONS

Let’s Work Together

  • No products in the cart.
Image Alt

Talo Advocaten

LAWYER
LAW FIRM

Talo Advocaten

<strong>JURIDISCH INZICHT. ONERNEMERSINTINCT.</strong>

Talo Advocaten, gevestigd in hartje Antwerpen, is een jong en dynamisch advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Ze zetten vol in op juridische juistheid in hun advies, grondig onderzocht en allesomvattend. Zowel voor ondernemers als vastgoedeigenaren zijn ze altijd een stapje voor met proactieve strategieën. Hun filosofie? Beter te vroeg een advocaat raadplegen dan te laat.

&nbsp;

Ze riepen onze hulp in om hun bereik op social media te vergroten. We vatten hun visie samen in drie krachtige slogans die hun waarden weerspiegelen. Aan de hand van een gedetailleerd marketingplan werden deze slogans geïntegreerd in alle social media posts en op hun website.

&nbsp;

Het resultaat was verbluffend: binnen slechts drie maanden verdubbelden we het verkeer naar hun website en social media platformen. Belangrijk is dat dit verkeer bestond uit potentiële cliënten die juridisch advies zochten op de specialisatiegebieden van Talo Advocaten.

<strong>RERUITMENT CAMPAIGN JUNIOR ASSOCIATE &amp; OFFICE MANAGER</strong>

Nu Talo Advocaten hun klantenbestand zag groeien, zochten ze naar uitbreiding van hun team met jonge, juridische professionals. Om de volgende generatie topadvocaten binnen te halen, werd JEM Productions ingeschakeld voor een complete campagne om nieuwe medewerkers te werven.

&nbsp;

Na slechts een maand na de opstart van de online wervingscampagne, was Talo Advocaten blij om niet één, maar twee Junior Associates aan te nemen, dankzij het overweldigende aantal gekwalificeerde kandidaten.

&nbsp;

Verbaasd over het resultaat, schakelden ze ons opnieuw in om een juridisch-financieel office manager te vinden. Ook deze inspanning resulteerde in meer dan 30 kandidaten die streden om de positie. Met 1 zeer kwalitatieve aanwerving binnen de maand!

DIENSTEN

Recruitment Campagnes

Lead Generation

Social Media

Digitale Marketing

Branding

Content Creation

Date: